Good vibes and tasty food

Karakter, originaliteit en frisheid

Wij kiezen onze producten met liefde en nauwkeurigheid om u het beste van de mediterrane keuken te bieden. Een atypisch menu om weg te dromen van verre reizen. Onze gerechten combineren karakter, originaliteit en versheid. Bij mio mio geniet u van een warme sfeer en smakelijke gerechten.

Mediterraanse smaken op uw bord

Mediterraanse smaken op uw bord

Weelderige vegetatie, zachte kleuren en de zoete geur van specerijen en geroosterde groenten. Welkom bij Mio Mio. Het verhaal van Mio Mio begint op het Italiaanse schiereiland. Een land dat een schat aan culinaire kunst herbergt. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om voortdurend op zoek te gaan naar de authentieke Italiaanse keuken in andere landen van de wereld. Zo is het idee van Mio Mio geboren; een restaurant dat de troostende smaken van Italië combineert met een good vibes sfeer en een "urban jungle" decor. Kwaliteit, verse en lokale producten voor een authentieke, creatieve en atypische keuken wat smaken en presentatie betreft. Niets wordt aan het toeval overgelaten in onze keuken waar alles wordt geperfectioneerd om u een onvergetelijke culinaire ervaring aan te bieden.

Een kleurrijke kaart vol verrassingen

Ontdek onze menukaart en onze smaakcombinaties vol verrassingen. Een kleurrijke selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.